Emeklilere Sevindirici Haber: Yeni Açıklamayla Çifte Ödeme 9-10-11 Mayıs'ta Hesaplarda Olacak!

Emeklilere Sevindirici Haber: Yeni Açıklamayla Çifte Ödeme 9-10-11 Mayıs'ta Hesaplarda Olacak!

SSK ve bağ-kur emeklilerine güzel haber! Akşam saatlerinde yapılan duyuruyla, 9-10-11 Mayıs tarihlerinde emeklilere çifte ödeme müjdesi geldi. Detaylar haberimizde.

A+A-

SSK ve bağ-kur emeklileri için sevindirici haber akşam saatlerinde geldi. Saat 20.30'da yapılan açıklama ile emeklilere yeni ödeme listesi duyuruldu ve 9-10-11 Mayıs tarihlerinde çifte ödeme yapılacağı müjdesi verildi. Bu haber, yaklaşık 17 milyon emekliyi sevindirdi. Ancak, ek ödeme almak isteyenler için belirli şartlar da bulunuyor.

Akbank'tan Rekor Promosyon Desteği: Emeklilere Yüksek Miktarlarda Ödeme

Akbank, 2024 Mayıs ayı emekli maaş promosyonu listesinde en yüksek promosyon veren bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Banka, emekli maaşı alanlara maaş aralığına göre 17.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, maaşlarını Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca buradan alan emeklilere 15.000 TL net promosyon veriliyor. Aynı zamanda, kredi kartı ürünlerinden birini kullananlara da 2500 TL para hediye ediliyor.

Faizsiz Hoş Geldin Kredisi İmkanı

Akbank, emeklilere yönelik faizsiz Hoş Geldin kredisi desteği de sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Talep edilmesi durumunda ödemelerde 3 ay ertelemeli seçenek de sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Promosyon Kampanyası Geçerlilik Tarihleri

Akbank'ın yeni promosyon kampanyası ve faizsiz kredi imkanı için başvuruların en geç 31 Mayıs'a kadar yapılabileceği belirtiliyor. Başvurular, Akbank mobil bankacılık hizmetleri, internet bankacılığı ve şubelerinden gerçekleştirilebilir.