Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Türkiye’nin Dünya Kupası eleme maçlarında kaleyi devralması ve başarıyla kalesini koruması dünya devlerinin dikkatinden kaçmadı. İngiliz basını tarafından servis edilen haberlerde Norveç ile oynanan maçta Liverpool scoutları tarafından Uğurcan’ın izlenildiği ve çok beğenildiği belirtildi. Haberde Uğurcan Çakır için Liverpool’un transfer teklifi için Trabzonspor’un kapısını çalacağı iddia edildi.
Alisson Becker İçin İyi Bir Alternatif
Daily Express kaynaklı haberde Uğurcan’ın Alisson Becker için çok iyi bir alternatif olacağı ifade edilirken başarılı eldivenin daha önce de Chelsea ile adı anıldığı yazıldı.
Uğurcan Çakır Transfer Haberleri İçin Ne Dedi?
Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan ise yaptığı açıklamada Trabzonspor gibi bir takımda başarılı performans sergilediğinizde transfer teklifleri illa gelecektir, çok yazılıp çizildi ancak aklım hiç karışmadı ifadelerine yer verdi. Şu an için Trabzonspor’da olduğunun altını çizen Uğurcan, takımının başarısı için her şeyi yapacağını vurguladı.
Ayrıca İngiliz basınında Liverpool’un Uğurcan’ın yanısıra Erling Haaland’ı da istediği ve bu transfer için İngiliz kulübünün 180 milyon euro gibi bir bütçeyi elden çıkarmaya hazır olması gerektiği açıklandı. Haaland’ın Dortmund ile olan sözleşmesinde 2022 yılında 75 milyon euro rakamına serbest kalır ibaresinin bulunduğu, Alman kulübünün iyi bir gelir sağlamak için bu sezon sonu transfere onay verebileceği iddia ediliyor.